Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@18:52:28 GMT

محمدحسن آصفری: آب و برق مردم هم بستگی به برجام دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۷۸۵۶

محمدحسن آصفری: آب و برق مردم هم بستگی به برجام دارد

محمدحسن آصفری، نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس نوشت: قطعی‌های اخیر برق به دلیل بی‌برنامگی در عملکرد دولت است. وقتی آقای رئیس‌جمهور در سخنرانی‌های خود اصرار به برجام داشت و می‌گفت آب و برق مردم هم بستگی به برجام دارد، نشان می‌داد دولت از همان ابتدا علاقه‌ای نداشت برنامه ششم توسعه را که در راستای تامین آب و برق نیز بود اجرایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دولت به دنبال این بود که همه چیز را به برجام گره بزند و امروز خروجی برجام این شده است که نه برجام برای سفره مردم آورده‌ای داشته و نه برنامه‌های دولت که در برجام به دنبال آن بود، محقق شد.

در بازدیدی که از مجموعه دیسپاچینگ برق کشور داشتیم، بی‌برنامگی گسترده دولت در حوزه منابع برقی کشور، خود را نشان داد. مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم توسعه کشور مصوب کرد دولت باید سالانه 5 هزار مگاوات نیروگاه به صنعت برق اضافه کند اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد، در حالی که در دوره اجرای برنامه ششم توسعه می‌توانستیم حداقل 30 هزار مگاوات برق به ظرفیت تولیدی برق کشور اضافه کنیم.

با توجه به اینکه نیاز کشور 80 هزار مگاوات است امروز توان تولید کمتر از 60 هزار مگاوات برق را داریم. این سبب شد امروز مشکلات کمبود برق خود را نشان دهد. دولت پروژه‌های عمرانی را به مساله برجام گره زد و همه چیز را تعطیل کرد؛ این اتفاق سبب شد امروز کشور با مشکلات جدی در این زمینه مواجه شود.

دولت این مساله را به رمز ارزها مرتبط می‌داند در حالی که مشکل امروز برق کشور تنها مربوط به رمز ارزها نیست و اگر دولت مصوبه مجلس در برنامه ششم را اجرایی می‌کرد، امروز شرایط اینگونه نبود.

پروژه‌هایی که در دولت قبل 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اگر در این دولت به اتمام رسیده و به مدار تولید برق نزدیک می‌شد، امروز مشکلی نداشتیم.

دولت می‌گوید در مساله کرونا مردم رعایت کنند، در بحث برق رئیس‌جمهور می‌گوید مردم رعایت کنند اما سوال اینجاست: پس دولت چه زمانی می‌خواهد قانون را رعایت کند؟! چرا امروز با توجه به اینکه در کشور مشکل برق داریم، اجازه می‌دهیم صنایعی مانند فولاد که بیش از 3 هزار مگاوات برق مصرف می‌کنند ظرفیت تولید خود را بالا ببرند؟ چرا باید همیشه مردم در مشکلات کوتاه بیایند و شرایط را مدیریت کنند؟ چرا دولت برنامه‌های خود را مدیریت نمی‌کند؟

در همین شرایطی که با مشکل برق مواجه هستیم، چرا دولت دستور نمی‌دهد کارخانه‌هایی مانند سیمان، پتروشیمی و فولاد مبارکه که برق‌خوری زیاد دارند، یک ماه تعطیل شوند و به کارگران آن یک ماه مرخصی با حقوق بدهند تا مشکل کمبود برق در کشور حل شود؟ ما مشکلی در حوزه تولید فولاد در کشور نداریم و بیش از 200 هزار تن مازاد بر تولید فولاد داریم. به جای اینکه دولت به مردم فشار بیاورد یا اصناف را تعطیل کند، می‌تواند کمبود 10 هزار مگاوات برق را جبران کند.

 بی‌برنامگی و اتکا به برجام و امید بستن به خارج برای حل مشکلات، سبب شد امروز نه برجام به نتیجه‌ای برسد و نه مشکلات مردم حل شود.

موضوع تولید انرژی در داخل کشور قابل حل است اما عملکرد دولت رو به پایان، باعث شد تولید انرژی و برق مورد نیاز کشور به یک بحران تبدیل شده و موجبات فشار به مردم را فراهم کند.

منبع: روزنامه وطن امروز

منبع: فردا

کلیدواژه: محمدحسن آصفری هزار مگاوات برق برنامه ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر چهارشنبه در میز خدمت روستای نجف اظهار کرد: اعتقاد داریم اگر دولت بنای بر رفع مشکلات مردم داشته باشد مدیران باید در میدان و میان مردم حضور داشته باشد.

وی افزود: رسیدگی به مشکلات مردم یک ضرورت مهم است و در پی سفر به روستای نجف آباد گام‌های خوبی در راستای رفع مشکلات مردم برداشته خواهد شد.

زارعی کوشا اضافه کرد: امروز در ۱۴۱ امین سفر در بیجار حضور داریم تا از نزدیک با مردم دیدار داشته باشیم و خدمت به مردم برای ما یک افتخار بزرگ است.

وی گفت: اعتقاد داریم مسؤول و استاندار باید در میان مردم باشد نه یک مدیر پشت میز نشین تا اینگونه مشکلات بهار رفع شود.

استاندار کردستان گفت: بیجار نزدیک به ۷۰ سال رشد منفی جمعیت داشت و به لطف خدا امروز رشد جمعیت در شهرستان بیجار مثبت شده است و این یک نقطه قوت است.

وی اضافه کرد: مشکلات و عقد ماندگی‌ها بسیار است اما سعی می‌کنیم تا تلاش بیشتری داشته باشیم و با برنامه ریزی در جهت خدمت به مردم گام برداریم.

استاندار کردستان به سخنان رئیس جمهور اشاره کرد و ابراز داشت: طبق فرمایش رئیس جمهور اصل مردم هستند و باید در استان خدمت به مردم گام برداریم و هر اقدامی که به نفع مردم است صورت بگیرد.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم محرومیت برطرف شود باید همراه هم باشیم یعنی مردم و مسؤولان در کنار هم قرار بگیرند تا محرومیت از چهره این شهرستان برداشته شود.

زارعی کوشا گفت: نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است که باید اعتبار بیشتری داشته باشد و کار بیشتری در آن انجام شود.

وی ادامه داد: در سال ۹۹ مقدار ۴۵۰ میلیون تومان کار عمرانی انجام شده و در سال بعد به همت دولت سیزدهم این میزان دو هزار میلیارد تومان شده و در سال ۱۴۰۱ به بیش از شش هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی تاکید کرد: مسؤولان حرف مردم را بشنوند و با مشکلات آشنا شوند و اگر امروز پروژه راه آهن به سرعت در حال انجام است و این به برکت دولت سیزدهم است.

استاندار کردستان تاکید کرد: باید ریشه مشکلات را شناسایی کنیم تا مردم راضی باشند و بالاخص مشکلات دهستان نجف آباد باید برطرف شود.

وی خاطر نشان کرد: امسال برای نجف ابادی یک کار ویژه‌ای تعریف می‌شود و در حوزه اقتصادی در این دهستان برنامه‌ریزی خواهد شد تا کاری در جهت پیشرفت اقتصاد این روستا انجام شود.

کد خبر 6100816

دیگر خبرها

  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • عملیات «وعده صادق» جلوه روشنی از عقلانیت انقلابی بود/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ بیش از ۱۰۰ مدیر ناکارآمد برکنار شدند
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!