Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی فردا: تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران و خروج این کشور از برجام نشان داد که اعتماد به مقامات این کشور در هر سطحی می‌توان خسارت‌های بی‌شماری بر کشور وارد کند. با دانستن چنین گزاره‌ای نکته عجیبی که این‌روزها دیده‌ می‌شود، تمایل برخی نیروهای سیاسی به مذاکره مجدد با آمریکاست زیرا در میان آنها چنین تصوری وجود دارد که با تغییر دولت در آمریکا و ریاست‌جمهوری احتمالی بایدن رابطه ایران و آمریکا بهبود می‌یابد و در این درحالی است که همه می‌دانیم سخت‌ترین تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد در دوران دولت دموکرات‌ها وضع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسن آصفری، تحلیلگر مسائل دیپلماتیک باور دارد که آمریکا از مذاکره سوءاستفاده می‌کند. او درباره این موضوع به «فردا» گفت: «جمهوری اسلامی ایران دارای تمدنی هزاران‌ساله است و در همه این تاریخ دیده‌ایم که مذاکره در اولویت این ملت بوده است و ما آموخته‌ایم که مشکلات را باید با مذاکره حل کرد اما بعضی کشورها از جمله آمریکا از ابزار مذاکره برای تحمیل خواسته‌های نامشروع خود استفاده می‌کنند. ما با آمریکا در چندسال گذشته در چند موضوع از جمله عراق، سوریه و برجام مذاکره کردیم و در تمام این مذاکرات دریافتیم که این کشور اهل مذاکره برد-برد نیست و صرفا می‌خواهد حرف خودش را به کرسی بنشاند».

او ادامه داد: «نمونه عدم اعتقاد آمریکا به مذاکره را در برجام دیدیم. برجام به وسیله مذاکره نهایی شد اما در نهایت آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد و این درحالی بود که ایران بر تعهد خود ایستاد و پیمان‌شکنی نکرد. عده‌ای همچنان خوشبینانه به آمریکا نگاه می‌کنند و تصور می‌کنند هنوز راه‌حل رفع مشکلات مذاکره است. اگر قرار به مذاکره مجدد با آمریکا باشد، باید نتیجه مذاکرات پیشین مشخص شود که چه خروجی‌ای داشته است؟ مگر آمریکا که تحریم‌های شدید یک‌جانبه علیه ایران تصویب و اجرا کرد درباره این موضوع با ایران مذاکره کرد؟ واقعیت این است که گفتمان آمریکا زور است و نمی‌شود با چنین کشوری مذاکره کرد».

او در پاسخ به این پرسش که آیا با تغییر دولت در آمریکا و روی کار آمدن بایدن تفاوتی در مناسبات ایران و آمریکا ایجاد می‌شود یا خیر، تصریح کرد: «چه جمهوری‌خواهان در آمریکا روی کار باشند و چه دموکرات‌ها فرقی به حال ایران نخواهد داشت. تا زمانی که سیاست‌های خصمانه آمریکا از بین نرود، وضعیت همین است. مقامات آمریکا از هر دو حزب همیشه به دنبال فشار حداکثری بر ایران بوده‌اند و فراموش نمی‌کنیم که شدیدترین تحریم‌ها به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد در دموکرات‌ها رخ داد. ما به جای آنکه این‌قدر چشم به آمریکا بدوزیم باید قدرت اقتصادی، عمرانی و نظامی خود را تقویت کنیم زیرا راه‌حل رفع مشکلات داخلی در دست غربی‌ها نیست».

منبع: فردا

کلیدواژه: آصفری برجام آمریکا مذاکره پیمان شکنی دموکرات ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد

دو عضو ارشد جمهوری‌خواه سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شدند که تحقیقات مستقل آن‌ها درباره علت به تعلیق درآمدن مجوز امنیتی نماینده پیشین دولت بایدن در امور ایران، نشان‌دهنده جزئیات نگران‌کننده‌ای است و خواستار شفاف‌سازی بیشتر در این باره شدند.

به گزارش ایسنا، قانون‌گذاران جمهوری‌خواه آمریکا از "جزئیات نگران‌کننده‌ای" پرده برداشته‌اند که نشان می‌دهد "رابرت مالی" نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور ایران که در مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای نیز مشارکت داشت، اطلاعات محرمانه را در حساب کاربری پست الکترونیکی و تلفن همراه خود نگهداری می‌کرد که بعدا، "یک عامل سایبری متخاصم" به آن دسترسی پیدا کرده بود.

نشریه نیویورک پست در این باره گزارش داد: اعضای ارشد حزب جمهوری‌خواه در کمیته روابط خارجی سنا و کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، روز دوشنبه، از وزارت امور خارجه این کشور خواستند این اتهامات علیه مالی را تایید کند که در ژوئن گذشته، در میان تحقیقات وزارت امور خارجه درباره نگهداری نامناسب اطلاعات محرمانه توسط او، بی‌سروصدا، به مرخصی اجباری فرستاده شد و مجوز امنیتی او  به تعلیق درآمد.

وزارت امور خارجه از افشای ماهیت دقیق این اتهامات علیه مالی خودداری کرده است و همین امر باعث شد "جیمز ریش" از اعضای ارشد جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی سنا و "میچ مک‌کال" عضو ارشد جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تحقیقات خود را درباره این دیپلمات ارشد دولت بایدن آغاز کنند.

ریش و مک‌کال در نامه‌ای به "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که "به دلیل  طفره‌روی وزارت امور خارجه و شفافیت به‌خرج ندادن آن، ما تلاش کردیم که از منابع دیگری در این باره اطلاعات کسب کنیم."

به گفته ریش و مک‌کال، تحقیقات آن‌ها "از اطلاعات و اتهامات نگران‌کننده‌ای پرده برداشته است."

این دو عضو ارشد مجلس نمایندگان و سنای آمریکا گفتند: به ویژه، ما پی برده‌ایم که مجوز امنیتی آقای مالی به دلیل انتقال اسناد محرمانه به حساب کاربری پست الکترونیکی شخصی‌اش و بارگزاری این اسناد در تلفن همراه شخصی او به تعلیق درآمده است."

آن‌ها در ادامه اظهار کردند: مشخص نیست که او قرار بوده این اسناد را به چه کسی ارائه کند اما گمان می‌رود که یک عامل سایبری متخاصم توانسته بود به حساب کاربری پست الکترونیکی او یا تلفن همراه شخصی‌اش دسترسی پیدا کرده و این اطلاعات را بارگزاری کند.

این قانون‌گذاران از بلینکن خواستند که اطلاعات بیشتری درباره شمار اسناد محرمانه‌ای که مالی به دستگاه‌های شخصی‌اش انتقال داده بود و مسطح محرمانه بودن آن‌ها توضیحات بیشتری ارائه دهد.

آن‌ها همچنین خواسته‌اند بدانند که آیا مالی این اسناد را برای اشخاصی بدون مجوز امنیتی ارسال  کرده و آیا ایران مسئول این هک بوده است یا نه‌.

ریش و مک‌کال تاکید کردند: اتهاماتی که ما از آن باخبر شده‌ایم، به شدت نگران‌کننده بوده پاسخی فوری می‌طلبد. این اتهامات تاثیر قابل  توجهی روی امنیت ملی ما دارد و افراد مرتبط باید سریع و قویا پاسخگو شوند.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز سه‌شنبه، به نیویورک پست گفت که مالی همچنان در مرخصی به سر می‌برد و این وزارت‌خانه اطلاعاتی را در زمینه استعلام افراد در رابطه با سیاست ایران در اختیار کنگره گذاشته است.

اما این سخنگو درباره اتهاماتی که ریش و مک‌کال مطرح کرده‌اند، اظهار نظر نکرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا